Over ons

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van Amerikaanse showtrucks en promotie trailers voor diverse doeleinden.

Denk hierbij aan bruiloften, tv/film producties, videoclips, fotoshoots, reclame campagnes, tentoonstellingen, roadshows, events, rondritten, mobiele marketing en het lanceren van een nieuw product of merk. Met onze showtrucks kunnen we u iets bijzonders aanbieden om met succes op terug te kijken.

Tevens verzorgen wij complete reclame uitingen voor een perfect eindresultaat. Bijvoorbeeld een reclame campagne of promotievideo kunnen wij van idee tot eindproduct voor u bedenken en uitwerken. Ook voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om al uw wensen te realiseren.

Ons concept is heel erg breed gericht en onze showtrucks zijn een unieke verschijning voor alle doelgroepen.

Stap in de wereld van ongeëvenaarde mogelijkheden met ons gespecialiseerde bedrijf dat zich toelegt op de verhuur van adembenemende Amerikaanse showtrucks, geschikt voor een scala aan doeleinden. Onze showtrucks voegen een onmiskenbare flair toe aan elke gelegenheid.

Bij ons gaat het verder dan alleen het leveren van voertuigen. Wij bieden een totaalpakket, inclusief het verzorgen van complete reclame-uitingen voor een perfect eindresultaat. Wij nemen uw ideeën en transformeren ze tot tastbare realiteit. Bovendien bieden wij op maat gemaakt advies, waarbij we graag met u meedenken om al uw wensen te verwezenlijken.

Laat ons u begeleiden naar een wereld waarin uw evenement, project of merk wordt verheven tot iets buitengewoons, met de krachtige uitstraling van onze Amerikaanse showtrucks en/of marketing trailers als onderscheidend element!

cadeau

Cadeau

bruiloft

Bruiloften

evenementen

Evenementen

tv / film productie

TV / Film Producties

campagne

Promotie & Reclame Campagnes

fotoshoot

Fotoshoots