Bruiloften

Helemaal weg van een truck op jouw bruiloft, maar wil uw aanstaande niet met uw werk trouwen? Of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan aan onze Amerikaanse trouwtruck. deze is zeer geschikt voor bruiloften! De dag kan helemaal naar wens ingedeeld worden, waarbij de truck een mooie aanvulling is.

Wij zorgen dat we op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Als u de truck zelf wilt besturen houd dan rekening met wat extra tijd zodat we eerst op een rustige / ruime plaats, bijvoorbeeld een industrieterrein bij u in de buurt, kunnen rondrijden zodat u een beetje eigen wordt met de truck. Want zo’n Amerikaanse trouwtruck stuurt en schakelt toch heel anders dan een Europese vrachtwagen. Daarna kunt u zelfverzekerd de bruid ophalen om vervolgens de foto’s te gaan maken op de gewenste locatie en daarna naar het gemeentehuis en eventueel de kerk te rijden voor de huwelijksvoltrekking.

Ook bij de feestzaal kan onze blauwe Peterbilt of onze rode Kenworth bijdragen aan een bijzondere bruiloft. Zo kunnen wij de truck bij de ingang zetten tot alle gasten binnen zijn. De verlichting geeft dit geheel wat extra sfeer.

Wilt u weten hoe onze trouwtruck kan bijdragen aan uw onvergetelijke dag? Neem dan via onze contactpagina contact met ons op.