Roadshows

We hebben speciale showtrucks die, in combinatie met een promotie trailer, ingezet kunnen worden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Samen met u bedenken we een mooi totaalconcept, die aantrekkelijk is voor een grote doelgroep.

Onze promotie trailer kan geheel in uw huisstijl of iedere andere gewenste uitstraling of kleur voorzien worden. Van een eenvoudig logo tot complete full color prints. Niets is te gek!

De binnenkant van de trailer kan geheel naar wens worden ingericht, om uw producten bij uw klanten te presenteren of bijvoorbeeld bij dealers op locatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

product promotion, automotive industry, christmas truck, mobile marketing, show trailer, roadshow, exhibition, car shuttle, nieuwe producten lanceren, branding, tv/film productie, international lonestar, harley davidson, harley davidson edition truck, biker, trucking life, showtruck, amerikaanse showtruck, showtruckverhuur.nl, motorcycle trailer, old scool, bigrig, longhood, usa trucks, usa, canada, australia, europe, trucking, photoshoot, wedding, events, concert, coca-cola, coca-cola truck, environment, car carrier, aerospace, boat marketing, argentur, industry, robuust, offshore, reclame campagne, concert, concept, concept car, branding, eye-catcher

Promotietrailer

Ontketen de kracht van indrukwekkende promoties met onze dynamische trailers, die trots achter onze Amerikaanse showtrucks prijkt. Een visueel spektakel op wielen, ontworpen om tentoonstellingen, productpromoties, roadshows, beurzen en hospitality-evenementen te transformeren tot een succes. Onze indrukwekkende trailer fungeert als een mobiel en uitschuifbare unit, waarmee uw merk overal de aandacht trekt.

Met state-of-the-art technologieën en een opvallend design is onze marketing trailer een onmisbaar instrument om uw boodschap krachtig over te brengen. Of het nu gaat om het lanceren van nieuwe producten, het vergroten van de merkbekendheid of het creëren van een unieke ervaring voor uw doelgroep, deze trailer biedt de perfecte setting.

Met een naadloze integratie van audiovisuele mogelijkheden, interactieve displays en op maat gemaakte branding, brengt onze trailer uw merk tot leven. Het is niet alleen een transportmiddel, maar een eye-catcher die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat. Kies voor impact, kies voor onze promotietrailer achter een van onze imposante Amerikaanse showtrucks. Uw succes reist met u mee!

De trailer is flexibel inzetbaar. Zo kunt u uw klanten op iedere willekeurige locatie een unieke merkbeleving bezorgen. Heeft u een nieuw product toegevoegd aan uw assortiment? Bent u net begonnen met uw bedrijf? Óf wilt meer naamsbekendheid genereren? Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden om onze promotietrailer in te zetten, waardoor (potentiële) klanten uw bedrijf of boodschap in een andere setting leren kennen.

De trailer is voorzien van een mooie entree met glazen schuifdeuren, ramen, goede (spot)verlichting, verwarming, keukenblok met koeling en is zelfs te gebruiken als mobile office, showroom of leslokaal. Onze uitschuifbare en opvallende promo unit is dus echt multi functioneel inzetbaar!

Meer informatie over onze trailer of vragen over onze overige diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@showtruckverhuur.nl.

International Lonestar – Harley Davidson Edition promo truck

Uniek in Europa, onze nieuwe aanwinst! De International Lonestar Harley Davidson Edition is een opvallende verschijning. Hiermee weet u zeker dat alle ogen op uw campagne gericht worden, want deze combinatie rijdt bij niemand onopgemerkt voorbij.

Flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden. Deze mobiele marketeer is uitermate geschikt om op verschillende locaties uw producten of reclame-uiting te tonen aan een grote doelgroep.

Peterbilt 379 promotie truck & trailer

Met onze robuuste laadbrugsystemen zijn wij in staat om bijvoorbeeld nieuwe voertuigen te promoten door geheel Europa. Onder andere nieuwe modellen van auto’s en motoren kunnen hiermee op een bijzondere manier gepresenteerd worden en op die manier zijn wij een mooie toevoeging voor de automotive industry.

Kenworth K100E

Deze combinatie kan bijvoorbeeld ingezet worden als Christmas truck tijdens de kerstperiode. De vele lampjes maken het plaatje tot een mooi geheel. Onze trailer kan uitgebouwd worden en voorzien van een podium aan de zijkant, om meer ruimte te genereren. De trailer kan aangekleed worden met een full color print, ook aan de binnenzijde, om een mooie sfeer te creëren.

Ook kunnen deze truck & trailer perfect ingezet worden als mobile stage voor bijvoorbeeld een presentatie of concert.