Rondrit

Ontdek het plezier van een betoverende rondrit in een imposante Amerikaanse showtruck! Heb je er ooit aan gedacht om door de adembenemende Veluwe te cruisen, omringd door weelderige natuur die je het gevoel geeft even helemaal weg te zijn? Bij ons is dat mogelijk. Wij verzorgen exclusieve rondritten die een onvergetelijke ervaring beloven.

Of het nu gaat om een tocht door de majestueuze Veluwe of een route naar een locatie naar keuze, wij komen met onze showtruck graag naar jou toe voor een onvergetelijke rit. Laat je betoveren door de krachtige uitstraling van de Amerikaanse truck en geniet van de vrijheid van de open weg.

Heb je altijd al eens zelf willen ervaren hoe het is om achter het stuur van zo’n indrukwekkende truck te zitten? Als je in het bezit bent van een groot rijbewijs, geven we je graag de kans om zelf te rijden. Het sturen en schakelen in een Amerikaanse truck verschilt aanzienlijk van een Europese truck, daarom beginnen we met een introductie op een industrieel terrein voordat we de weg op gaan voor de echte rondrit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze unieke ervaring en ontdek de diverse mogelijkheden die wij bieden. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte rondrit of zelf de kracht van de Amerikaanse showtruck wilt ervaren, wij staan klaar om jouw dromen om te zetten in onvergetelijke herinneringen.

Geef eens een rondrit cadeau!

Wilt u een rondrit in een Amerikaanse Showtruck als cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of om zomaar eens uw partner te verrassen? Wij hebben leuke cadeaubonnen!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!